Thursday, 12 November 2009

Kecoh | Wanita Bercoli Di SNBJ ?

Di pagi yg hening ni aku melilau-lilau di alam siber. Masih lagi dalam mood piala malaysia, masih teringat final di SNBJ sabtu lepas. Saje buka laman-laman web kelab penyokong pasukan-pasukan lain untuk tgk apa kutukan dan kritikan forumer2 terhadap penyokong kelantan. DAN, ku terjumpa satu thread menarik dan panas... Laman web dirahsiakan untuk kesejahteraan sejagat. Tp yg menariknya thread tu membicarakan tentang perangai penyokong kelate yang teruk sehingga ada awek kelate menyokong kelate di SNBJ dalam keadaan bercoli sahaja.. siap ada gambar lagi. nih....nampak x ?

Macam-macam kritikan dilemparkan. Tak cukup dengan insiden bom mengebom tu, bende ni dijadikan bahan plak. tak bermoral la, awek serambi mekah la...
Tp sayangnya pengkritik-pengkritik sekalian, awek tu sebenarnya bukanlah awek. Tu jantan.. Aku tau sebab sebelum game start aku dah terserempak ngan mamat ni.. itu lelaki yg pakai coli merah untuk menunjukkan kelainan dalam menyokong.. hehe...cool bro.

Agaknya kalo tu awek betul, brader-brader kat depan dia tu x tgk padang dah. Asyik tgk belakang je,...

ni haa, gambar zoom, nampak tak halkum kat leher tu??? Ada macam awek ke, badan besar camtu??

kepada brader yg pakai nih, sori publish cerito pasal mu.. sajo jah nok menjawab fitnah.. haha.. kawe sapot demo boh ! kemah..

12 comments:

Encik Azizan said...

kawe ada jupo sblom gme..haha

SangKunang said...

haha, jolo azizan dok?
jate tuh..kawe cey coli dio tu

gege dale forum gu lawe.
kato ni tino.
nok reply ke, keno daftar dulu.
malah ah... hahaa

aFiQ said...

hahaa!Lawak syial!da mcm bapuk da kot nmpak dri jauh..x kn la awek cmtu..hahaha..

H.R PuTeRa YuSoFF said...

knape crite bola sepak nk jugak kait dgn serambi mekah dan tok guru nik aziz...

dont political at field...

~nazma said...

haha..
alahai dunia ini..

silentshutter said...

haha..berat la weh nok jd tino plok,haha..

iDzruLezZ said...

hahahaha...baru je aku nak maki "minah" ni pert..tp jantan lak...hahahahahha...

honey said...

jate nih. xke tino pulok!

@xiM said...

meme soh jate!

SangKunang said...

afiq: memang cam bapuk dah.. tp dari jauh aku tgk petang tu memang dah tau tu jantan.. sebab badan kasar..

puterayusof: aku x cite politik, web diorang yg kaitkan politik

nazma: haha, ini laa dunia bolasepak

silentshutter: tu laa boh, berap molep sek2 nih

idzrulezz: nasib baik ko x maki, kalo ko maki, ko sama cam 'diorang' yg x siasat dulu... haha

honey & @xim : meme soh ni jate.. jange ragu2 blako.. hehe

btw, timo kasih semua yg komen

Pokjak a.k.a. Aizat said...

hahah rabun ke haper ory y tduh tuh,
pnyer la bsar buah halkum die, bleh plak ckp tino??
Klo ckp bapuk ke ak bleh trima lg haha
sah kna g wk laser treatment nih ,kasi btl balik kanta mata masing2

ARFI's BLOG said...

hahahahha~
lwak sunggoh pnykng klate nih..
mcm2... ntah pnykng klate tu bapok kot...