Sunday, 1 November 2009

Pendekar Merah | Coming Soon


__________________________________________
Anda akan jadi lebih berintegriti jika meninggalkan komen
terutamanya selepas memuaturun sesuatu dari blog ini....
terima kasih

10 comments:

WIRA MERAH TANAH MERAH said...

kemah abe sapix @ sangkunang..
demo meme berbakat..

boh,
dg kreativiti hok demo ade,
wak laa banner comey bbesar wak gi bukit jalil..
wi semangat ko wira kito

baduk said...

tiket2 guano?hahahah

kune said...

buke comey pun banner demo. xdop ore nok ambik pun.

hunny said...

kunang-kunang

SangKunang said...

wira merah: angkat puok ghama dari tanoh meroh tu deh..

baduk: bilo stat jual tiket boh?

kune: timo kasih

hunny: kemana kamu, lame bersiar-siar d sini.. hehe

incik kuda titanium said...

woit sapix..

ape cita gaduh2 nih?

haha aku cadangkan FRU jgn belembut sangat la dgn penyokong fanatik mana2 negeri pun including pahang

paham, bola mmg emosi tp setakat mana kita boleh emosi..

jd FRU, prepare la lebih2 sket rubber bullet, live ammo, sniper rifle, tear gas, water cannon, flash bang, cota n letak kan perimeter security kat tmpat duduk penyokong stadium..sekali ngan video cam

hooliganisme..tak leh terima la

benda nih tak kira masa, zaman dulu ayah aku pegi final..org sgor blg batu kat bas phg.

dtg phg, bas sgor lak tak leh kuar parking haha

sabmeen said...

maghi ramai2 kita gi masa final.. biar penuh ngan puok kelate jah

redwarrior said...

puok kawe rama dohh..!! tnggu tarikh akhir jahh...!!!
semangat do'oh nii...
hdop kelate...

SangKunang said...

incik kuda;
gua pun menyarankan agar pihak pdrm tambah anggota utk final ni..
susun fru ramai2 kat seat penonton.. susun ramai2 kat balapan buat apa. jadi target balingan mercun @ botol adalah.. haha

Park Ji Mie said...

tahniah boh, kawe nak mintak tepek di blog kawe..tq