Monday, 9 November 2009

Merahnya Bukit Jalil

Memandangkan mood final piala malaysia masih belum surut, melihatkan rakyat kelate masih lagi sugul dan kecewa serta masih enggan bercakap mengenai bola, gua dengan ini memutuskan untuk menerbitkan atau bahasa inggerisnya mem'publish'kan gambar2 merah membara di bukit jalil sabtu lepas.
Gambar dari kamera sony (xtau model) milik rakan sangkunang, Encik Fazli Salam ini menceritakan segalanya...

LUAR STADIUM











DALAM STADIUM






SAAT PILU BERMULA.......................




6 comments:

Anonymous said...

ya nak pelik apa,sikap tak boleh menerima kenyataan,itu yg di amalkan oleh pemimpin mereka,demontrasi,merusoh dan vandalisma...

ainul said...

salam brother.satu ulasan dan gambaran yang sangat2 baik dan mencuit hati.tahniah.kalaulah penyokong kelantan bersikap spt sdr,alangkah bagusnya.anak saya berusia 8 tahun bengkak di kening kena baling botol air mineral.apalah dosa dia,adakah hanya kerana memakai baju warna kuning..apa2 pun tahniah jang..

safiy said...

salam sang kunang
sya pelajar uia, bukan ipgm...
salam ziarah

jiwaseni said...

gambar yang cantekkk

SangKunang said...

ainul: tq, anak kena botol ke? kesian. next time FAM kene buat seksyen khas utk org yg bawa kanak2 dalam stadium.. pastikan tmpat tu tinggi dan selamat dari botol2 dan peluru2 mesingan...

safiy: oh, ingatkan ipgm jgk

jiwaseni: tq, tp gamba2 tu encik pali salam punya.. kawe jadi manager dio jah. haha

Lady B said...

bestnye tengok pic2 ni