Monday, 26 April 2010

Meroh Meran...

Meroh meran kaler petaling !
Red Warriors mengamuk lagi... 11 pemain di padang mengamuk menghentam pahlawan lebuhraya.. didokong oleh ribuan pahlawan yang me'merah'kan segenap penjuru Stadium Majlis Perbandaran Petaling Jaya (MBPJ), skuad bimbingan B Sathianathan meneruskan rentak kemenangan dengan jaringan 3 gol kelas dunia tanpa balas...

Tahniah buat ribuan penyokong merah yg hadir malam tadi. Sungguh meriah rasanya andai suasana sebegini mampu dicipta oleh penyokong-penyokong lain dalam Liga Malaysia nih. Sesuatu yg sangat menarik, malam semalam merupakan malam siaran langsung perlawanan Mencesterr Unaited lawan ape tah di tivi estero,,, tp ribuan pahlawan merah ni lebih sanggup membayar 10 hengget untuk bersama memberi sokongan kepada pasukan Kelantan. Sokong pasukan sendiri lebih bermakna dari sokong pasukan yg takde kaitan ngan kite ye dak?

Macam ada badi plak. Badi 3 gol.. Ok laa, daripada badi seri. Badi 3 gol adalah sangat bermakna. Teruskan langkahanmu Red Warriors.
KAMI SENTIASA MENDUKUNGMU !

6 comments:

CIKGU ZAM said...

salam, kawe dari jauh hanya dengar radio geger secara online jah, kawe sanggup wlpun tak tgk dan hanya mendengar, tapi kawe banggo n tetap sangat banggo ngan tem kesayangan kito. HIDUP KLATEEE>!!!!!

mansoradabi said...

mula-mula tahniah,,,,,,patut boleh dapat lebih dari 3 gol,,,banyak peluang terbuka disia-siakan terutamanya Akmal Rizal,,,,next game nak tengok gol dari Akmal,,,,

Anonymous said...

kawe pun tumpang gembira kelate menang. tapi kalau kalah jangan pulak bakor stadium tu yer..kekadang risau jugak kalu tengok kelate ni main.minat2 juga tapi kalau kalah gentleman la bro bro semua.

CIKGU ZAM said...

acu tera ejas video klip jaringan klate lawan kl plus tu nak tgk, guano lembab loni website kelate.net

segelas kopi panas said...

selangor tetap terbaekkkkkk !

SangKunang said...

cikgu zam: takpo.. sokom dari jauh pon takpo. kelate tetap di hati.. gud luck boh. semoga demo berjaya di jepom nuu...

mansoradabi: tu laa, nok tgk gol dari akmal pulok ni. tebolah banyok.

anonymous: mana ada dahh.. mercun pon dah takde bro. lawan NS kat paroi, penyokong NS je bakar mercun. lwn kl plus xdak mercun pon. kat KB lagi laa. clean n clear..

cikgu zam: x jupo eh video gol tu.. tra cari kat u tiub

segelas kopi panas: hehe, memang selangor terbaek. tp SETAKAT ini.. liga masih panjang bro... haha, x sabar bulan 7 ni lawan slangor kat SA